Оцінка та експертиза будівельної техніки

Хто може перевіряти вживані машини в Європі?

У якийсь момент, коли ця жахлива війна закінчиться, підприємці в Україні знову захочуть купувати вживану будівельну техніку для відновлення. Але все ще існуватимуть обмеження на пересування та обмежений бюджет часу. Добре знати, що їхній інспектор з техніки фактично вже на місці. Технічні фахівці Mevas доступні в різних країнах і нададуть вам професійний звіт про стан вживаної будівельної техніки, комерційних транспортних засобів і кранів.

Ми працюємо для компаній з України вже більше 15 років. За цей час ми створили гарну репутацію. Наші відгуки в Google показують, що ми надаємо професійні послуги протягом короткого часу після вашого замовлення. Особливо клієнтів з України ми завжди будемо обслуговувати за справедливими цінами.

Будівельна техніка

Перевіряємо екскаватори, фронтальні навантажувачі, екскаватори-навантажувачі, бульдозери

Крани

Експертні висновки для мобільних кранів і гусеничних кранів для будь-яких видів робіт

Вантажівки, бетононасоси

Комерційні автомобілі, бетономішалки, дорожньо-будівельна техніка

Ми розмовляємо німецькою або англійською. Спілкування в Whatsapp також працює українською мовою, якщо це необхідно. Ви можете зв’язатися з нами через нашу форму або електронною поштою.

Що відбувається під час перевірки вживаної машини?

Наш технік перевіряє конфігурацію машини. Чи є якесь спеціальне обладнання? Чи є якесь спеціальне навісне обладнання? Який тип стріли і який стиль має екскаватор? Перевіряються двигуни, гідравлічні системи і вся конструкція машини. Інспектор проводить функціональний тест. Перевіряються всі функції машини. Після цієї перевірки перевіряється і фіксується стан шин або ходової частини. Для цього інспектор створює фотодокументацію і, за бажанням, відеозапис.

Використовуйте наші інспекції машин, щоб переконатися, що вони ввозять в Україну лише справну будівельну техніку. Зрештою, не було б сенсу, якби їм довелося спочатку ремонтувати машини, а потім відновлювати їх. Ми переконуємося, що всі машини перебувають у стані, описаному в нашому звіті. У разі необхідності, ви повинні домовитися з продавцем про ремонт до доставки. Ми також можемо перевірити, що ця робота була виконана до доставки за розумну ціну.

Де можна знайти хороші вживані машини?

Ми були і залишаємося незалежними від дилерів машин і транспортних засобів. Щоб полегшити вам пошук, ми зібрали деякі посилання на сторінці www.used-equipment.de. Можливо, це допоможе вам у пошуку вживаної будівельної техніки та вантажівок.

Mevas надає технічну експертизу для цих машин:

  • Екскаватори, фронтальні навантажувачі, екскаватори-навантажувачі, гусеничні навантажувачі
  • бульдозери, гусеничні навантажувачі, колісні бульдозери, автогрейдери
  • Бурові установки, палепогружатели, спеціальна будівельна техніка
  • Жорсткі та шарнірно-зчленовані самоскиди, вантажівки
  • Бетононасоси, автобетономішалки, вантажівки з маніпулятором
  • Мобільні крани, великі навантажувачі, контейнерні навантажувачі
  • Підйомники, ножичні підйомники, телескопічні навантажувачі
Захистіть себе від шахрайства

В інтернеті завжди будуть спроби обдурити покупців. Тому ви повинні бути особливо обережними, якщо машина здається особливо дешевою. Ще одним тривожним сигналом є те, що продавець підганяє вас у часі, наприклад, аргументуючи це тим, що більше жуків цікавляться. Ретельно перевіряйте номери телефонів, веб-сайти та банківські реквізити, перш ніж надсилати гроші продавцеві. Ми з радістю допоможемо вам перевірити машини та продавців.