Bleni makineri ndërtimi të përdorura nga Gjermania

Inspektimi para blerjes nga ekspertët tanë

Nëse dëshironi të blini makineri ndërtimi të përdorura në Gjermani ose në një vend fqinj, sigurisht që keni mundësinë të vozitni vetë atje. ose mund të dërgoni teknikun tuaj për të kontrolluar makinën. Por shpesh ndodh që njohuritë e detajuara për testimin e makinerive të ndërtimit nuk disponohen. Atëherë mund të jetë një ide e mirë të dërgoni një ekspert në makinë për të kryer një inspektim profesional për një çmim të drejtë. Ne në mevas kemi kontrolluar gjendjen e makinerive të përdorura të ndërtimit për blerësit nga e gjithë bota që nga viti 2006. Për një çmim të drejtë ju merrni një raport kuptimplotë inspektimi. Na kontaktoni sot nëse dëshironi të merrni një inspektim profesional për një makinë të përdorur. Performanca kushton më pak se një cilindër hidraulik me defekt.

Ku mund të gjeni pajisje të mira ndërtimi të përdorura?

Klientët tanë na pyesin gjithmonë se ku mund të gjejnë makineri të mira ose nëse ne mund t’ju rekomandojmë një makinë. Si vlerësues, na është bërë zakon të mos flasim për makineri dhe shitës makinerish ndërtimi. Ne nuk i tregojmë askujt kur kemi inspektuar një makinë të mirë diku. Për të ndihmuar klientët tanë të gjejnë makina, ne kemi krijuar një faqe interneti të veçantë. Ju mund të filloni kërkimin tuaj për makineri ndërtimi këtu.

Mos blini makineri ndërtimi të përdorura pa i kontrolluar nga ekspertët

Si funksionon inspektimi me inspektorët e Mevas?

Nëse dëshironi të kontrolloni një makinë, është më mirë të plotësoni formularin tonë të kërkesës. Aty mund të na dërgoni një lidhje me makinën dhe detajet tuaja të kontaktit dhe do të merrni një ofertë brenda pak orësh. Nëse jeni dakord me çmimin tonë, ne do t’ju dërgojmë një faturë proforma dhe ju do të paguani për shërbimin tonë. Dy ose tre ditë më vonë, tekniku ynë është në makinë dhe bën një inspektim. Një ditë më vonë do të merrni një raport të detajuar të inspektimit, foto dhe një video. Kështu që ju mund të vendosni nga shtëpia nëse kjo makinë ia vlen apo nëse shitësi nuk ju ka thënë të vërtetën. Ju mund të përdorni raportin tonë të inspektimit për të negociuar riparimet dhe një zbritje. Kjo do të thotë që ju do të fitoni më shumë para sesa keni paguar fillimisht për inspektimin.

Ne inspektojmë ekskavatorë, ngarkues me rrota, ngarkues skafoni, kamionë, buldozerë, shtrues asfalti, rula, gradues motorësh dhe të gjitha makineritë për kantieret e ndërtimit ose guroret. Ne jemi specialistë në makinat e ndërtimit të rrugëve. Ne inspektojmë vinçat dhe pajisjet e tjera ngritëse.

Ekziston një faqe interneti e veçantë për inspektimin e vinçave të lëvizshëm

Përsemtarët e blerjesë së makinerive të përdorura të ndërtimit nga një ekspert

Kur bleni makineri të përdorura ndërtimi, është thelbësore të bëni një inspektim të plotë nga një ekspert. Kjo do të ju ndihmojë të siguroni që makina të jetë në gjendje të mirë punë dhe të vlerë paratë tuaja.

Eksperti do të jetë në gjendje të identifikojë çdo problem potencial me makinën, siç janë:

  • Dëmet: Eksperti do të kërkojë çdo shenjë të dëmit, siç janë thyerje, vrima ose gërvishtje. Ata gjithashtu do të kontrollojnë për shkrirje të metaleve ose shenja të tjera të veshjes.
  • Problemet mekanike: Eksperti do të dëgjojë makinën për zhurma të çuditshme ose vibracione. Ata gjithashtu do të kontrollojnë nivelet e lëngjeve, presionin e gomave dhe funksionimin e të gjithave komponentëve.
  • Problemet elektrike: Eksperti do të kontrollojnë cablazhët elektrike për dëme dhe do të sigurohen që të gjithë sistemet elektrike të funksionojnë siç duhet.

Një inspektim ekspert do t’ju japë juve paqë mendore që bleni një makinë të përdorur ndërtimi që është në gjendje të mirë punë dhe që do të ju zgjasë për shumë vite. Gjithashtu mund të ju ndihmojë të negocioni një çmim më të mirë për makinën.

Në këtej vijë, këshillohet që të angazhoni një ekspert të pavarur për të kryer inspektimin. Kjo do të sigurojë që inspektimi të jetë objektiv dhe pa paragjyke.

Duke blerë një makinë të përdorur ndërtimi, është gjithmonë më mirë të jetë i sigurt se sa të jetë keq. Një inspektim ekspert është një investim i vogël që mund të ju kursejë shumë para në afat të gjatë.