Käytettyjen koneiden tarkastukset Suomessa

Jos olet ostamassa käytettyä konetta, kuten kaivinkonetta, pyöräkuormaajaa tai nivellettyä kippiautoa, on luultavasti hyvä ajatus tarkastuttaa se asianmukaisesti. Jos kone on lähelläsi, se on helppoa. Lähetät korjaamon työnjohtajan tai mekaanikkosi testaamaan konetta. Sitten voit neuvotella hinnasta. Mutta jos kone on kaukana, jos yrityksessä on liikaa töitä, voit myös palkata ulkopuolisen asiantuntijan. Varsinkin kun kone ei ole Suomessa vaan ulkomailla, siitä tulee mielenkiintoista. Silloin on halvempaa saada asiantuntija paikalle ja se on myös nopeampaa.

Kuka voi arvioida raskaita rakennuskoneita ulkomailla?

MEVAS-tiimi on läsnä yli 20 maassa. Teknikot on koulutettu käytettyjen koneiden tarkastukseen. Tarkastamme kaivinkoneet, pyöräkuormaajat, murskaimet, dumpperit, nosturit ja porauslaitteet louhintaan tai maanrakennukseen. Tarvitsetko ammattimaisen tarkastuksen tai arvonmäärityksen? Onko kyseessä rakennuskone vai kokonainen kalusto? Se ei ole ongelma. Me hoidamme sen.

Mitä maksaa rakennuskoneita koskeva asiantuntijalausunto?

Asiantuntijalausunnon hinta riippuu eri tekijöistä. Kuinka suuri rakennuskone on? Millainen kone se on? Missä rakennusajoneuvo sijaitsee? Ja sitten on tärkeää tietää: Tarvitsetko tietoa vain kunnosta vai pitäisikö myös määrittää nykyinen arvo? Jos lähetät meille tiedustelun, saat tarjouksen ja esimerkki kertomuksen muutaman tunnin kuluessa. Sen jälkeen voit päättää, haluatko palkata meidät arvioijaksi.

Tunnemme hyvin: Caterpillar, Hitachi, Komatsu, Volvo CE, Liebherr & Terex. Tarkastamme ajoneuvonosturit, tiehöylät, yksirumpujyrsimet, kaivurit, paalutuskoneet, leikkurit, pyöräkaivukoneet, materiaalinkäsittelykoneet, kippiautot ja kaikki muut maansiirtolaitteet.

Video about Mevas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *